[dt_sc_one_third first][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Infertiliteti” link=”/infertiliteti/”]

InfertilitetiEshte mosrealizimi i shtatzanise dhe pse çiftet kane pasur marredhenije pa mbrojtje per 1 vit ose me shume. Per te vendosur kete… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_third ][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Microinjection – IVF (ICSI)” link=”/microinjection-ivf-icsi/”]

What to expect from cytoplasmic IVF transferInfertility is defined as the failure to get pregnant after one year of unprotected, well timed sexual intercourse. Research has… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_third ][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Trajtimi Vaksinimit” link=”/trajtimi-vaksinimit/”]

Trajtimi VaksinimitKy proçes ka filluar te aplikohet ne vitin 1980 dhe eshte proçesi me i thjeshte ne fushen e IVF it. Nuk nevojitet ndonje operacion… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_third first][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Dhurim veze” link=”/dhurim-veze/”]

Dhurim vezeNe te njejten kohe quhet transplantim veze ose te referuara si dhurim veze. Ivf eshte e vlefshme per çdo faze te proçesit. Personit qe… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_third ][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Ngrirja e vezeve dhe spermes” link=”/ngrirja-e-vezeve-dhe-spermes/”]

Ngrirja e vezeve dhe spermesNgrirja e embrioneve dhe gamete, proçesi i trajtimeve riprodhuese te asistuara perdoret ne faza te caktuara prej shume… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_third ][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Perzgjedhja e gjinise” link=”/perzgjedhja-e-gjinise/”]

Perzgjedhja e gjiniseTransferimi i embrioneve me gjini te caktuar. Perveç proqeseve shkencore ICSI dhe PGD ka edhe metoda te ndryshme… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_third first][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Dhurim Sperme” link=”/dhurim-sperme/”]

Dhurim SpermeKujt personave i behet.Atyre qe kane kaluar ndonje semundje ferbrile ne femijeri si pershemnull bronshiti.Gjithashtu… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_third ][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Preimplantation Gjenetike Diagnoze” link=”/preimplantation-gjenetike-diagnoze-pgd/”]

Preimplantation Gjenetike Diagnoze (PGD)Me zhvillimin e teknikave keto 2 vitet e fundit eshte bere e mundur… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_third ][dt_sc_icon_box type=”type4″ fontawesome_icon=”” custom_icon=”” title=”Reduktimi Fetal” link=”/reduktimi-fetal-reduktimi-i-shtatzenise/”]

Reduktimi Fetal Viteve te fundit ne fushen e IVF it çeshtja me shume e diskutuar  ose  me sakte e para e diskutuar eshte se sa embrione… Më Shumë>

[/dt_sc_icon_box][/dt_sc_one_third]