Akomodim

kibris_hakkinda

Qendra jone ofron sherbime me paketa per biletat avioni, transportimin dhe akomodimin e pacienteve. Mbas percaktimit te periudhes se kurimit , planifikohet edhe ora e pershtatshem per udhetimin tuaj. Kur avioni juaj ulet ne aeroport shori qe eshte pergjegjes per transferimin tuaj do ju presi tek dera e aeroportit dhe do tju ndihmoje per akomodimin tuaj ne hotel.
Pacientet perpara se te vine kurim mund te zgjedhin nje nga hotelet qe bashkepunojne me ne. Transportimi ndermjet hotelit dhe klinikes gjate kohes se trajtimit jane te perfshira ne paketen tone.
Perseri mbas perfundimit te proçesit te kurimit sipas orarit te avionit tuaj shoferi ju merr nga hoteli dhe ju ndihmon per transferimin ne aeroport.

HOTELİ QE MUND TE QENDRONİ GJATE KOHES SE PROÇESİT TE KURİMİT.

Arkin Palm Beach Hotel,
Gjendet ne qender te qytetit FAMAGUSTA te Qipros se Veriut. Hoteli Arkın Palm Beach ju ofron ne te njejten kohe, ngjyren blu te mesdheut, reren e arte, tonet me te bukura jeshile te natyres, dhe ngjyren portokalle te ngrohte te perendimit.

palm beach1 palm beach5
palm beach2 palm beach6
palm beach3 palm beach7
palm beach4 palm beach8

 

Leave a comment