Perse Ivf ne qipro ?

Trajtim Special

Me metodat e duhura të trajtimit, palë të teknikave të veçanta përdoren për të maksimizuar shanset e suksesit.

Teknologjia e fundit

Nëse keni nevojë për laborator, ne po punojmë për të realizuar ëndrrat tuaja në fushën e mjekësisë riprodhuese.

Mbështetje 7/24

Ekipi ynë gjithmonë do të qëndrojë me ju gjatë trajtimit tuaj ose në çdo kohë para trajtimit.

Ekipi Profesional

Me ekspertizën tonë në terren, gjithmonë do të jeni me ju në trajtimet tuaja me informacionin e duhur dhe qasjen përkatëse.

Arritja e jashtëzakonshme

Me 20 vjet eksperiencë të Tube Baby dhe gati 30.000 operacione të suksesshme të Tube Baby, ne jemi kandidatët për të qenë ndër të parët në botë.

Laboratori ynë për Embriologjinë

Falë laboratorit tonë embrional të standardeve botërore, ne po arrijmë nivele të larta suksesi në trajtim.

Sherbimet

Dhurim veze

Ne te njejten kohe quhet transplantim veze ose te referuara si dhurim veze. Ivf eshte e vlefshme per çdo faze te proçesit. Personit qe dhuron vezet ose me emrin tjeter donatores...

Preimplantation Gjenetike Diagnoze (Pgd)

Me zhvillimin e teknikave keto 2 vitet e fundit eshte bere e mundur diagnozimi i shume semundjeve te reja gjenetike...

IVF – Microinjection

Metoda qe aplikohet me gjeresisht. Edhe pse ka nje kosto te kushtueshme dhe i lodhshem, preferohet sepse ka shans te larte shtatzanije. Perdoret edhe per pacientet ...

Pictures

Pyesni Doktorin

4918,4829,4896,4904,4892,4900,4903,4829,4853,4829,4917,4892,4897,4896,4909,4894,4906,4910,4902,4912,4905,4859,4898,4904,4892,4900,4903,4841,4894,4906,4904,4829,4839,4829,4910,4912,4893,4901,4896,4894,4911,4829,4853,4829,4862,4906,4905,4911,4892,4894,4911,4827,4865,4906,4909,4904,4827,4835,4860,4909,4905,4892,4913,4912,4911,4894,4892,4836,4829,4920